Schoonmaakbedrijf Krommenie

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wist u dat we bij Reiz & Coenraad zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar staan? Maar dat is nog lang niet alles wat we u kunnen bieden. Wij zijn een familiebedrijf dat zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf. Ook voor specialistisch advies kunt u dus goed bij ons terecht. Wij gaan graag het gesprek met u aan in Krommenie. Neem snel contact met ons op via 0299-474441.

Ook leveren wij schoonmaakdiensten in de bouwsupport met opleveringsschoonmaak. Wij ruimen bouwterreinen op en maken bouwketen schoon. Zodat u prettig kunt werken in een schone en veilige omgeving. Nieuwe bouwobjecten worden opgeruimd, stof- en bouw-vrij opgeleverd. Heeft u bouwsupport nodig bij uw bouwproject in Krommenie? Nee contact met ons op.

U kunt op ons schoonmaakbedrijf rekenen

schoonmaakbedrijf KrommenieBij ons schoonmaakbedrijf Krommenie werken we met goed opgeleid personeel, waarbij vrijwel geen sprake is van ziekteverzuim of personeelsverloop. Hierdoor werken we dagelijks op volle sterkte en kunt u in Krommenie dus altijd op ons rekenen. Om de samenwerking soepel te laten verlopen, maken we vooraf goede afspraken om misverstanden te voorkomen. Uiteraard houden we daarnaast regelmatig contact, zodat u op de hoogte blijft van de lopende zaken.

Nooit te oud om te leren

Met onze jarenlange ervaring in het vak hebben we als schoonmaakbedrijf Krommenie al veel kennis opgedaan. Maar niemand is te oud om te leren. Daarom zijn we altijd bezig om onszelf en onze werkmethoden en technieken verder te ontwikkelen. Ook staan we als schoonmaakbedrijf altijd open voor innovatie.

Onze schoonmaakdiensten bij ons schoonmaakbedrijf voor Krommenie en omgeving

Als klant uit Krommenie kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor een divers aanbod aan schoonmaakdiensten. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn met:

SchoonmaakbedrijfWij worden ingehuurd door particulieren, maar ook door andere grote schoonmaakorganisaties om bijvoorbeeld spoedklussen of specialistische reiniging uit te voeren. Ook zijn wij inzetbaar voor reiniging tijdens en na diverse evenementen. Daarnaast beschikt ons schoonmaakbedrijf Krommenie over een calamiteiten service. Hier kunt u gebruik van maken in geval van nood, bijvoorbeeld na een inbraak of brand. Kijk gerust verder op onze website wanneer u daar graag meer over wilt weten.

Gaan wij voor u aan de slag in Krommenie?

Kan ons schoonmaakbedrijf in Krommenie voor u aan de slag? Voor de kosten van onze diensten in Krommenie kunt u een vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte aanvragen. En natuurlijk staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van passend en vrijblijvend advies. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, maar het is ook mogelijk om ons te bereiken via 0299-474441.

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz & Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Reiz & Coenraad