Schoonmaakbedrijf Hoorn

Liefde voor het schoonmaakvak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hoorn of omgeving voor bijvoorbeeld dieptereiniging? Neem dan snel contact op met Reiz & Coenraad. Wij kunnen u van dienst zijn bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden op schoonmaakgebied. Schakel ons in voor uw interieurverzorging, gevelreiniging of vloerreiniging in Hoorn. Dit doen wij met de grootste passie, toewijding en respect voor onze werkomgeving. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Hoorn? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze klantvriendelijke werkwijze voor onze schoonmaakdiensten in Hoorn

Schoonmaakbedrijf HoornOnze klanten uit Hoorn hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij doen er als schoonmaakbedrijf alles aan om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Daarom voeren we vooraf altijd een persoonlijk gesprek. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons schoonmaakbedrijf, speciaal voor u op maat gemaakt en uiteraard scherp geprijsd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan stellen wij een team samen. Deze vakmensen worden volledig geïnstrueerd, zodat de medewerkers goed voorbereid bij u in Hoorn aan het werk kunnen.

Voor welke schoonmaakdiensten kunt u ons inschakelen?

Reiz & Coenraad is een allround schoonmaakbedrijf. Hierdoor kunt u bij ons in Hoorn terecht met al uw wensen op het gebied van schoonmaak, onderhoud en specialistische reiniging. Wij bieden u de volgende specialistische reiniging:

Schoonmaakbedrijf HoornWij worden ingezet door particulieren, maar ook andere grote schoonmaakorganisaties maken regelmatig gebruik van onze diensten. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen voor de schoonmaak tijdens en na festivals en andere evenementen. Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten als schoonmaakbedrijf Hoorn, kunt u kijken op onze website.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Of bent u benieuwd naar wat onze calamiteiten service in Hoorn precies inhoudt? Kijk dan gerust verder op onze website. Met specifieke vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0299-474441 of door ons contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u met plezier van passend en vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Hoorn.

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz & Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Reiz & Coenraad