Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard

Uw schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard

Woont u in Heerhugowaard of omgeving en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor vloerreiniging? Dan bent u bij Reiz & Coenraad aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat zich in de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij vinden het leveren van een goede service en de beste kwaliteit erg belangrijk en doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Onze werknemers vertellen u graag meer.

Waarom Reiz & Coenraad?

Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard Waarom u er goed aan doet om te kiezen voor ons schoonmaakbedrijf Heerhugowaard? Onder andere om de volgende redenen:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Goed opgeleide werknemers
  • 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar

Onze klanten uit Heerhugowaard komen bij ons op de eerste plaats. Wij leveren hoogstaande service en kwaliteit door op de eerste plaats ons goed opgeleide personeel, maar ook het gebruik van professionele apparatuur en kwalitatieve producten.

Onze schoonmaakwerkzaamheden

Het personeelsverloop en het ziekteverzuim onder ons personeel is vrijwel nihil. Dit resulteert in een continuïteit van onze werkzaamheden en zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf Heerhugowaard dan ook terecht voor een breed scala aan schoonmaakdiensten, waaronder:

Een volledig overzicht van onze diensten vindt u verderop op onze website. Daar kunt u bijvoorbeeld meer lezen over de specialistische reiniging die wij als schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard kunnen leveren, waaronder glasbewassing en dieptereiniging. Ook vindt u daar meer informatie over de calamiteiten service die wij aanbieden. U weet nooit wanneer zich een noodsituatie voordoet!

schoonmaak-panorama

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz & Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Aan de slag als schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard

Wij gaan graag aan de slag met uw schoonmaakwerkzaamheden in Heerhugowaard. Wanneer u benieuwd bent welke kosten daaraan verbonden zijn, kunt u vrijblijvend een offerte of een adviesgesprek aanvragen. Daarin leggen wij u graag uit hoe wij als schoonmaakbedrijf te werk gaan en welke prijzen wij daarvoor rekenen. U kunt ook telefonisch contact met ons schoonmaakbedrijf Heerhugowaard opnemen via 0299-474441. Of u kunt op onze website het contactformulier invullen. Wij denken graag met u mee over de schoonmaakwerkzaamheden die we bij u kunnen uitvoeren als schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard.

Reiz & Coenraad