Schoonmaakbedrijf Egmond

Hét schoonmaakbedrijf bij u in Egmond

Wist u dat het personeelsverloop en het ziekteverzuim bij Reiz & Coenraad vrijwel nihil is? Dit zorgt niet alleen voor continuïteit in onze werkzaamheden, maar het betekent ook dat u altijd op ons kunt rekenen. Bovendien staan we zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Zoekt u nog meer redenen om voor ons schoonmaakbedrijf Egmond te kiezen? Ontdek dan snel welke mogelijkheden wij voor u hebben.

Service en kwaliteit

Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard Bij ons schoonmaakbedrijf Egmond staat het leveren van service en kwaliteit bovenaan. Dit bereiken we ten eerste door goed en open te communiceren met onze klanten uit Egmond. We houden onze klanten gedurende de samenwerking op de hoogte van de ontwikkelingen en maken van tevoren duidelijke afspraken. Daarnaast werken we met professionele apparatuur en maken we gebruik van kwalitatief goede producten. Maar dit alles zorgt pas voor een goed resultaat, wanneer er mensen zijn die het werk goed uit kunnen voeren. Daarom bestaat het team van ons schoonmaakbedrijf uit goed opgeleide werknemers die graag de handen uit de mouwen steken om met uw schoonmaakwerkzaamheden aan de slag te gaan.

Wat doet ons schoonmaakbedrijf?

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf Egmond zeven dagen per week en 24 uur per dag terecht voor diverse schoonmaakdiensten. Zo bestaat ons aanbod uit:

schoonmaakbedrijf HeerhugowaardWij worden ook ingeschakeld door andere grote schoonmaakorganisaties voor spoedklussen of het leveren van specialistische reiniging. Meer informatie hierover vindt u verderop op deze website. Ook leest u daar meer over de bouwsupport die wij kunnen leveren.

Noodgeval in Egmond? Bel ons!

Is er sprake geweest van een noodgeval, zoals brand of inbraak, en moet er op zeer korte termijn worden schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op via 0299-474441. Door gebruik te maken van onze calamiteiten service, staan wij zo snel mogelijk voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten?

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden die wij als schoonmaakbedrijf Egmond uitvoeren en wilt u van onze diensten gebruikmaken? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via ons contactformulier kunt u een snelle reactie van ons schoonmaakbedrijf verwachten.

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz en Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Reiz & Coenraad