Schoonmaakbedrijf de Beemster

Schoonmaakbedrijf in de Beemster nodig?

Bij Reiz & Coenraad maken we graag duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Door middel van een transparante samenwerking en een open en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat de samenwerking met onze klanten uit de Beemster vlekkeloos verloopt. Wilt u ook met ons schoonmaakbedrijf samenwerken en gebruikmaken van een of meer van onze diensten? Van gevelreiniging tot het onderhoud van uw vloer en interieurverzorging, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Over Reiz & Coenraad

Schoonmaakbedrijf de BeemsterReiz & Coenraad is een familiebedrijf dat in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf. Met ons team van goed opgeleide en betrokken medewerkers staan wij 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar voor onze klanten uit de Beemster. Wij worden als schoonmaakbedrijf de Beemster ingehuurd door zowel particulieren als door andere grote schoonmaakorganisaties. Wij helpen onze collega-schoonmakers graag uit de brand waar mogelijk. Met name bij de uitvoering van specialistische reiniging of spoedklussen worden wij gevraagd om mee te werken.

Waar kunnen wij u bij van dienst zijn?

Een van de specialistische reiniging waarvoor u bij ons terechtkunt is glasbewassing. De rest van ons dienstenaanbod bestaat onder andere uit:

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar in de Beemster. Ook kunt u gebruikmaken van onze calamiteiten service, in geval van bijvoorbeeld inbraak of brand.

De kennis en ervaring is in huis

Schoonmaakbedrijf in de BeemsterDe kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren als schoonmaakbedrijf de Beemster hebben opgedaan, zetten we dagelijks in om te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. We zijn altijd bezig om onszelf verder te ontwikkelen en staan open voor innovatie. Voor ons is het belangrijk om de werkmethoden en technieken van ons schoonmaakbedrijf te blijven verbeteren en wij steken daar dan ook veel energie in.

Schoonmaakbedrijf voor de Beemster

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden waarmee wij u in de Beemster van dienst kunnen zijn? Of wilt u gewoon graag meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Kijk dan zeker even verder op onze website. Maar natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier. Wij maken graag tijd vrij om u te voorzien van vrijblijvend advies in de Beemster voor uw interieurverzorging, vloerreiniging, gevelreininging of spoedklussen.

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz & Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Reiz & Coenraad