Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Leven en werken in eens schone omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf voor glasbewassing of gevelreiniging in Beverwijk? Bij Reiz & Coenraad beseffen we hoe belangrijk het is om te werken of leven in een schone omgeving in Beverwijk. Daarom doen wij er met onze mensen alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Met een team van goed opgeleide werknemers en het gebruik van professionele apparatuur en producten gaat ons schoonmaakbedrijf Beverwijk graag bij u aan de slag. Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u doen?

Waarom Reiz en Coenraad?

Schoonmaakbedrijf BeverwijkIn Beverwijk en omgeving proberen veel schoonmaakbedrijven met elkaar te concurreren. Reiz & Coenraad onderscheidt zich van deze bedrijven om de volgende redenen:

  • Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar
  • Jarenlange ervaring
  • Veel kennis en altijd bezig om onszelf verder te ontwikkelen
  • Toegewijde medewerkers
  • Zeer aantrekkelijke tarieven

Als schoonmaakbedrijf Beverwijk gaan wij voor kwaliteit. Of het nu gaat om het werk dat we leveren of het contact met onze klanten, wij willen dat u overal tevreden over bent.

Welke schoonmaakdiensten leveren wij?

Als schoonmaakbedrijf zijn wij beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen aan de slag in uw woning in Beverwijk, maar zijn ook in te huren om schoon te maken tijdens en na festivals of diverse andere evenementen. Voor onder andere de volgende diensten kunt u bij ons terecht:

Ook kunt u ons inschakelen voor diverse specialistische reiniging, waaronder glasbewassing. Maar welke dienst u ook door ons laat uitvoeren, van tevoren maken we samen met u duidelijke afspraken. Zo weet u precies wat u van ons schoonmaakbedrijf Beverwijk mag verwachten.

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz & Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Noodgeval? Bel Reiz & Coenraad!

Schoonmaakbedrijf BeverwijkDankzij onze calamiteiten service kunt u ook in het geval van urgente situaties direct contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als er is ingebroken in Beverwijk of als er brand heeft gewoed. Informeer gerust naar de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf. Wilt u gebruikmaken van ons schoonmaakbedrijf Beverwijk en wilt u weten welke kosten er verbonden zijn aan onze werkzaamheden? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek met ons schoonmaakbedrijf om de mogelijkheden te bespreken: 0299-474441. Neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Beverwijk.

Reiz & Coenraad