Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Een schoonmaakbedrijf voor Amsterdam om op te bouwen

Bent u in Amsterdam op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u voor een lange termijn mee samen kunt werken? Dan is Reiz & Coenraad het schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor u. Wij hechten veel waarde aan een transparante samenwerking met onze klanten en vinden het erg belangrijk dat u de samenwerking met ons bedrijf als prettig ervaart. Daarom besteden we veel aandacht aan het contact met onze klanten en natuurlijk aan de kwaliteit van onze diensten.

Waarom Reiz en Coenraad?

U kunt voor diverse schoonmaakbedrijven kiezen wanneer u op zoek bent voor een bedrijf gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden. U zult dan echter uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Als u kiest voor Reiz & Coenraad, profiteert u in Amsterdam van een aantal voordelen ten opzichte van onze concurrenten. Zo vindt u bij ons:

  • Professionele apparatuur en producten
  • Goed opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring in het vak

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor schoonmaakdiensten zoals:

U bent bij ons in Amsterdam aan het juiste adres voor een breed scala aan schoonmaakdiensten. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf onder andere terecht voor:

6In ons schoonmaakbedrijf is veel kennis aanwezig. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor specialistische reiniging. Meer hierover weten? Neem dan contact op.

De kracht van ons bedrijf

Als schoonmaakbedrijf Amsterdam zorgen we ervoor dat onze medewerkers de wensen en doelstellingen van onze klanten volbrengen. Om dit te kunnen bereiken, bestaat ons team uit goed opgeleide medewerkers met veel kennis van het vak. Daarnaast maakt ons schoonmaakbedrijf gebruik van professionele apparatuur en werken we met producten van hoge kwaliteit. We zijn altijd bezig om onszelf verder te ontwikkelen en onze werkwijze te innoveren.

Wanneer kunt u bij ons terecht? Altijd!

In Amsterdam kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons schoonmaakbedrijf terecht. Of het nu gaat om gevelreiniging, interieurverzorging, of het onderhouden van uw vloer, wij helpen u graag. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf Amsterdam? Of bent u benieuwd wat we in uw specifieke geval voor u in Amsterdam kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze contactinformatie vindt u op onze contactpagina. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz & Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Interieurverzorging

Schoonmaakbedrijf Reiz en Coenraad verzorgd dagelijks de interieurverzorging voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, appartementencomplexen, praktijken en andere gebouwen in Amsterdam. Samen stellen we een schoonmaakprogramma op maat op.

Meer informatie >

interieurverzorging Amsterdam

Reiz & Coenraad