Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Al uw schoonmaakdiensten onder één dak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alkmaar met de juiste kennis en jarenlange ervaring? Dan bent u bij Reiz & Coenraad aan het juiste adres. In de afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot een professioneel familiebedrijf. Onze medewerkers steken graag hun handen uit de mouwen om u van dienst te zijn bij bijvoorbeeld dieptereiniging, het onderhoud van uw vloer of uw interieurverzorging. Neem vandaag nog contact op met ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar als u benieuwd bent naar de diverse mogelijkheden.

Een plan van aanpak voor schoonmaakservices in Alkmaar

Om er achter te komen wat u precies van ons verwacht, maken we vooraf samen een plan van aanpak. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken en vertellen wij wat we als schoonmaakbedrijf voor u kunnen betekenen in Alkmaar. Naast dat ons personeel goed opgeleid is, werken wij met professionele apparatuur en producten van hoge kwaliteit.

Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Waar kunnen wij u bij helpen?

Ons schoonmaakbedrijf kan in Alkmaar worden ingeschakeld door particulieren, maar wij werken ook voor andere grote schoonmaakorganisaties. Wij worden regelmatig ingeschakeld voor urgente of specialistische klussen en helpen daarmee graag onze collega schoonmakers uit de brand. Bij ons in Alkmaar kunt u terecht voor verschillende diensten op schoonmaakgebied, waaronder specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan:

Kwaliteit bij al onze schoonmaakdiensten

Het leveren van kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten uit Alkmaar hebben dan ook onze eerste prioriteit.

Laag 1Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij altijd bezig om onze werkwijzen en methoden te verbeteren en onze kennis uit te breiden. Ons team bestaat uit betrokken medewerkers met een hart voor de zaak.

Waarom kiezen voor Reiz & Coenraad?

Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf geniet u in Alkmaar altijd van een aantal voordelen. Zo kunt u:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht
  • Altijd op ons rekenen: de continuïteit van onze werkzaamheden groot door het lage personeelsverloop en ziekteverzuim binnen ons bedrijf
  • Gebruikmaken van onze calamiteiten service

Meer weten over onze schoonmaakdiensten of schoonmaakbedrijf?

Als u op zoek bent naar meer informatie over ons schoonmaakbedrijf kunt u verder rondkijken op onze website. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0299-474441 of via ons contactformulier. Wat kan ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar voor u betekenen?

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Reiz en Coenraad beschikt over de nodige expertise en middelen om gevels te reinigen, en om aanslag en graffiti grondig te verwijderen.

Meer informatie >

Vloerreiniging

Voor iedere vloer hebben wij het juiste advies en meerjarenplan voor het onderhoud. Reiz & Coenraad is expert op het gebied van vloerreiniging.

Meer informatie >

Bouwsupport

Ons schoonmaakbedrijf kan ook bouwsupport leveren. Met onze opleverschoonmaak worden projecten netjes opgeleverd.

Meer informatie >

Specialistische reiniging

Schakel Reiz & Coenraad in voor specialistische reiniging. Schoonmaakwerkzaamheden die buiten de reguliere reiniging valt.

Meer informatie >

Interieurverzorging

Schoonmaakbedrijf Reiz en Coenraad verzorgd dagelijks de interieurverzorging voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, appartementencomplexen, praktijken en andere gebouwen in Alkmaar en omgeving. Samen stellen we een schoonmaakprogramma op maat op.

Meer informatie >

Vloerreiniging Alkmaar

Reiz & Coenraad